Aktuális

Néhány nappal a felesége halála után elsírta magát egy 83 éves bácsi, kidobták az étteremből a viselkedése miatt

Bors

Létrehozva: 2020.03.04.

70 év ismerettség és 60 év házasság után veszítette el feleségét a 83 éves Fred Pruden, aki érthető módon nagyon nehezen viselte Rachel hiányát. A temetés után is annyira emésztette a gyász, hogy a családtagjai úgy gondolták, jót tesz majd egy közös ebéd, ahol együtt lehetnek kicsit, hogy eltereljék a nagypapa figyelmét a történtekről. 

Közzétette: Hayley Dickson – 2020. február 28., péntek

Az angliai Huytonban élő család február 25-én, alig néhány nappal a temetés után ment el a családi ebédre, ami aztán nem várt véget ért. Fred Pruden evett vaamennyit, de a második pohár bort, amit kitöltöttek neki, már meg sem kóstolta, egy idő után lehajtotta a fejét a kezeire, majd elsírta magát. Nem sokkal ezután feltűnt az étterem egyik vezetője, majd a családot felszólította, hogy távozzanak, mivel a nagypapa elaludt részegségében. A férfi unokája, a 32 éves Hayley Dickson próbálta kezelni a helyzetet, és ekkor még higgadtan elmondta, hogy a nagymamája nemrég halt meg, a temetése pedig éppen csak a napokban zajlott, ezért sír a nagypapája. Az unoka elmondása szerint erre az a válasz érkezett, hogy mivel az étterem szabályzata azt mondja, hogy a részegeknek távozniuk kell, nekik is távozniuk kell.

Közzétette: Hayley Dickson – 2020. március 2., hétfő

Hiába kérte Dickson, hogy beszélhessen egy másik vezetővel is, elutasították ezt a kérését, és ragaszkodtak ahhoz, hogy el kell hagyniuk a helyet. Ezt meg is tették, ami újfent nagyon rosszul esett a gyászoló férfinak, ezt látva az unokája visszament az étterembe, hogy valamilyen magyarázatot kapjon, illetve, hogy elnézést kérjenek tőlük.

Nem hiszem el, hogy bárki képes így bánni egy 83 éves emberrel – mondta az unoka.

A hely munkatársai továbbra is hasonló stílusban beszéltek velük, és nem is változott a nézőpontjuk arról, hogy a család tagjai órákig voltak a helyszínen, majd a részegségükben nem odaillő módon viselkedtek. Mindez az unoka szerint hazugság, és nem akarja hagyni, hogy egy 83 éves gyászoló emberrel ilyen megalázó módon bánjon bárki is.

(via Daily Star)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek