Aktuális

A szobát elborító szemétdomb alatt találtak a csontsovány csecsemő égésnyomokkal teli holttestére

Címkék
horror

Bors

Létrehozva: 2020.04.19.

Alultáplált, kiszáradt szervezetű csecsemő holttestét lelték meg Milwaukee-ben.

Egy jóléti ellenőrzés során derült ki, hogy Milwaukee-ben, közel a Washington Parkhoz egy lakásban csecsemő holttestére leltek. Mint a Milwaukee Journal Sentinel írja: a baba testén karcolás- és égésnyomok láthatók, ráadásul testecskéje erős alultápláltságról tanúskodott, és a szervezete is kiszáradt.

Édesanyja, a 32 éves Shantori K. Williams a környéken olyan nő hírében állt, aki nem sokat törődött a dolgokkal, így máris felvetődött az a gondolat, hogy az ő hibájául róható fel pici gyermekének halála. Az egyik lakó márciusban hallotta egy tűzriasztó berendezés és csecsemősírás hangját, az ingatlan tulajdonosa legalább kétszer telefonált a hatóságokhoz, hogy ugyan nézzenek már körül a lakásban, de csak akkor vált igazán hatékonnyá a fellépés, amikor egy rendőrtiszt úgymond jóléti ellenőrzést tartott Williams lakásában.

Egy karbantartó munkás, aki valamilyen berendezés meghibásodás rendbehozatala érdekében szintén járt a bérleményben, elmondta: mindenütt szemetet, emberi ürüléket és ételmaradványokat látott. Az elhanyagolt lakásban, ahol a babát meglelték, óriási rendetlenség uralkodott. Amúgy idén nyolc telefonhívás is érkezett a városi közegészségügyiekhez, de csak az említett rendőri látogatás során derült fény a tragikus eseményre.

A városi orvosi hivatal már gyilkosságként kezeli az ügyet, és nincs messze az az idő, amikor a rendőrök is elkezdik a nyomozást. Egyelőre azonban nem tudni, ki vagy mi okozta a három hónapos  baba halálát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek