Aktuális

Bajza utcai horror: elfogták a feltételezett elkövetőt

Bors

Létrehozva: 2020.04.18.

A BRFK rendőrei tizenöt órán belül elfogtak egy 41 éves nőt, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Bajza utcai bérház lakóit valósággal sokkolta, amikor megtudták, hogy miért parkol le több rendőrautó is az épület előtt. Hamarosan fehér ruhás helyszínelők jelentek meg és kiderült, hogy a földszinten lakó, 65-70 év körüli férfit holtan találták. J. Jánost meztelenül, vérbe fagyva feküdt a lakásában. Gyilkosa nagy valószínűséggel szexuális együttlét után több késszúrással, könyörtelenül végzett áldozatával. A szomszédok János ablakában aznap látni véltek egy zavart nőt, őrá gyanakszanak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. április 17-én 18 óra 25 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten, a VI. kerületi Bajza utca egyik lakásában egy elhunyt férfit találtak.

A BRFK rendőrei a helyszínen szemlét tartottak, és megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A terézvárosi járőrök személyleírás alapján 2020. április 18-án 8 óra 50 perckor Budapesten a Nyugati téren elfogtak és előállítottak egy 41 éves budapesti nőt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya T. Olga ellen emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. Kihallgatása folyamatban van.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek