Aktuális

Csak játszani akartak – Agyonlőtte 12 éves testvérét a tini

Bors

Létrehozva: 2020.04.12.

Úgy tűnik, még el is akarta égetni a holttestet.

Forrás: Pixabay

Egy 17 éves fiút gyilkossággal vádol az alabamai rendőrség, a nyomozás során kiderült, hogy köze lehet a 12 éves testvérének halálához. A Bessemer rendőrség közleménye szerint egy hívást kaptak március 30-án, hogy találtak egy gyermektestet, egy golyóval a fejében.

Az élettelen testet átszállították Birminghambe, ahol a vizsgálatok után halottnak nyilvánították. A nyomozás során a rendőrség őrizetbe vette a 17 éves fiatalt testvére meggyilkolásának vádjával, de még aznap este haza is engedték.

Kiderült, hogy a testvérek a kibiztosított fegyverrel játszottak, ekkor történt a tragédia. Azonban a tanúk kihallgatása és a törvényszéki nyomozás során kiderült, hogy a nagyobbik testvér kezelte gondtalanul a fegyvert. Egy másik érdekes tény is felmerült, miszerint egy ugyancsak 17 éves gyermek, aki nem mellesleg a család jó barátja, felgyújtott egy ház előtt álló magára hagyott autót, pontosan ott, ahol a kisgyereket meggyilkolták. A nyomozók egyelőre nem tudják biztosan, a két esetnek köze lehet-e egymáshoz – a nyomozás még folyamatban van. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek