Aktuális

Dér Heni egy igazi született feleség lett – fotó

uv

Létrehozva: 2020.04.11.

Mos, főz, takarít a vadóc énekesnő, akit teljesen megszelídített a párja, Gergő. Már csak a gyermekáldás várat magára, de ha a szerelmeseken múlik: az sem sokáig.

A mindig pörgős énekesnő élete fenekestől felfordult, mióta belebotlott a szerelembe Bakos Gergő személyében, akit a tévében, egy főzőműsorban látott meg. Heni a Borsnak mesélt róla először, hogy ciki, nem ciki, ő kezdeményezett, és adta meg a kezdő löketet, Gergő pedig élt a lehetőséggel. A lávsztori pedig villámléptekkel fejlődött: egy nap után összeköltöztek, s máris babaprojektbe vágtak.

Heni és Gergő úgy érzi, készenállnak a gyerekvállalásra, s most, karantén idején a lehető legjobb elfoglaltságnak tartják a családalapítást.

Otthon... mit is csinálhatnánk együtt? – írta korábban egy közös képük alá Heni, aki vadóc énekesnőből szempillantás alatt született feleség lett az elmúlt időszakban. Mos, főz, takarít, s persze a zenélésre is szán időt, dalszövegeket ír. Ám amint áldott állapotba kerül, egy percet sem tétovázna átrendezni az életét, és berendezkedni a családanya szerepre.

– Tudom, hogy még friss ez a kapcsolat, de van úgy, hogy minden olyan magától értetődő. Én már tíz éve is azt mondtam, ha jönne a baba, én boldog lennék, és gond nélkül átrendezném az életemet, Gerivel pedig ez most már teljesen egyértelmű. Bármikor jöhet a babánk! – mondta lapunknak Heni, aki ezek szerint bármelyik nap örömhírrel állhat elő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek