Aktuális

A fővárosi fenntartású idősotthonok minden tizedik lakója koronavírus-fertőzött

Címkék
közélet

Bors

Létrehozva: 2020.05.09.

Hiába próbálja másokra tolni a felelősséget Karácsony Gergely a Pesti úti idősotthon kapcsán, egyáltalán nem egyedi esetről van szó – írja a <a href="https://ripost.hu/politik/insider/a-fovarosi-fenntartasu-idosotthonok-minden-tizedik-lakoja-koronavirus-fertozott-2410965/" target="_blank">Ripost</a>. 

– Én értem, hogy Karácsony Gergely a Pesti úti idősotthon kapcsán már hetek óta próbálja másokra tolni a felelősséget, de nem egyedi esetről van szó – hívja fel a figyelmet Karácsony Gergelyék felelősségére Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, majd így folytatja:

Míg a nem fővárosi fenntartású otthonok gondozottjainak 1%-a sem fertőzött, addig a fővárosi intézmények minden tizedik lakója igazoltan az.

– Szomorú az is, hogy az országban mára elhunytak közül minden hatodik a főváros fenntartásában lévő otthonban élt. Tisztelt Főpolgármester Úr! Leleplezhet leveleket, háríthatja a felelősséget, kesereghet a médiában, az Önt ért támadások miatt, de a tények magukért beszélnek – írja a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője.

Én értem, hogy Karácsony Gergely a Pesti úti idősotthon kapcsán már hetek óta próbálja másokra tolni a felelősséget, de...

Julkaissut Farkas Örs Lauantaina 9. toukokuuta 2020
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek