Aktuális

A nap legfontosabb koronavírus-hírei egy helyen – október 24.

Bors

Létrehozva: 2020.10.24.

Meghalt 38 többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1820 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szombaton. A kormányzati portálon azt írták: 56 098-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 1390-re emelkedett, 16 007-en már meggyógyultak.

***

A világon már 42 148 875 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 1 143 495, a meggyógyultaké pedig 28 484 306 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szombat reggeli adatai szerint.

***

Az Egyesült Államokban pénteken, egyetlen nap alatt, 83 ezer új fertőzöttet regisztráltak a baltimore-i Johns Hopkins egyetem és kórház adatai szerint. A járvány által a leginkább sújtott térség változatlanul az amerikai középnyugati vidék.

***

Szófiában két hétre bezárnak vasárnaptól az éjszakai szórakozóhelyek és diszkók a koronavírus-járvány miatt - közölte Jordanka Fandakova főpolgármester.

***

Romániában főleg az ország fejlettebb térségeiben, a fővárosban, az erdélyi megyékben gyorsult az utóbbi két hétben a koronavírus-járvány terjedése - állapítható meg a stratégiai kommunikációs törzs szombaton közzétett jelentéséből.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek