Aktuális

„Húzz a p.csába” – az Ázsia Expressz győztese válaszolt a kritikákra - ez a kép váltotta ki a szájkaratét!

Bors

Létrehozva: 2020.12.22.

Megvédte magát az Ázsia Expressz 2 győztese, Horváth Gréta, miután egy kommentelő a karácsonyi fotója miatt támadta.

Hangulatos karácsonyi fotót osztott meg Instagram-oldalán Horváth Gréta, ám a kép nem mindenkinek a tetszését nyerte el, és az Ázsia Expressz 2 győztesét durva támadás érte. Letiltotta a kommenteket, és sztorijában volt kénytelen megvédeni magát.

Idén nem lesz komment lehetőség! Unom, hogy vadidegen embereknek magyarázkodni kell. Köszönöm! Foglalkozz magaddal! Azért van a fa feldíszítve, mert így akartam. Én házam, én fám!

– írta Horváth Gréta. Hozzátette, azért, mert van komment lehetőség, még nem kíváncsi a kéretlen tanácsra, számonkérésre. Az, hogy sokan követik, még nem azt jelenti, hogy bárki azt kommentel, amit akar. 

„Én sem kommentelek vadidegen emberek képei alá, hogy miért ilyen színű a terítő, nem illik oda az a sál… miért ilyen ronda a díszítés, miért val elcseszve a hajad?”

Majd folytatta:

Úgy élem az életem, hogy jót teszek, kedves vagyok és alázatos, inkább adok, mint kérek! Picit nézz magadba, vagy húzz a p.csába! Áldott ünnepeket kívánok! Remélem, most kiborul majd a kedves kommentelő… Képzeld el, a hetekben a 2022-es karácsonyra és őszre készülök. Ezt úgy hívják, célok tervezés, megvalósítás. Javaslom, hogy kezdj el dolgozni magadon.

Végül megköszönte mindenkinek, aki az építő közösség része.

Aki meg suttyó, annak a szálkás halászléhez jó étvágyat!

– zárta gondolatait Horváth Gréta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek