Aktuális

Karácsonyi csoda: 10 év után találta meg hajléktalan édesapját egy fiatal férfi – fotó

Bors

Létrehozva: 2020.12.28.

A férfi 12 éves volt, mikor szülei elváltak. Egészen mostanáig nem látta az apját.

Forrás: Facebook

Tíz év után bukkant édesapja nyomára egy 23 éves liverpooli férfi idén karácsonykor. Jason Kelly 12 éves volt, mikor szülei elváltak, és édesanyja kirakta otthonról az apja szűrét. A férfi úgy döntött, megkeresi az apját, akiről annyit tudott csak, hogy hajléktalanná vált. Jasonnek csak egyetlen fotója volt a férfiról, amely a kilencvenes években készült: ezt megosztva kért segítséget a közösségi oldalán.

Egy idegen végül felismerte Jason apját a kép alapján, és elküldte neki a hajléktalanszálló címét, ahol David az utóbbi években élt. Jason szenteste úgy döntött, ellátogat a szállóhoz, de apja épp nem volt ott. Már indulni készült, mikor a férfi megjelent: David azonban nem ismerte fel elsőre a fiát és futásnak eredt, Jason pedig utána szaladt.

Kiabáltam neki, hogy „apa, én vagyok az, Jason”. Ez hatott, mert lassítani kezdett, én pedig felzárkóztam mellette. Mikor felismert, kérdezgetni kezdett a családról és megpróbált visszaemlékezni, hogy mikor születtem. Ekkor már nem bírt a szemembe nézni, úgy könnyezett – mondta a Mirrornak Jason.  

A 23 éves férfi édesanyjával és testvéreivel töltötte a karácsonyt, de a vacsorából édesapjának is vitt kóstolót. Ajándéknak egy mobiltelefont adott neki, hogy tudják tartani a kapcsolatot, és Jason most azon fáradozik, hogy segítsen a 67 éves Daviden.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek