Aktuális

Lehet ennél kegyetlenebb a sors?! Karácsonykor kellett végignézniük kétéves fiuk halálát

Bors

Létrehozva: 2020.12.30.

Szenteste még boldogan ünnepeltek, 24 órával később már szeretett kisfiuk temetéséről kellett gondolkodniuk.

Felfoghatatlan keserűséggel kell megbirkóznia egy fiatal párnak, akik karácsony napján vesztették el kétéves gyermeküket egy tragikus balesetben. Fájdalmukat csak növeli, hogy kisfiuk halálát – tehetetlenül – végig kellett nézniük.

Az ausztráliai Barnawartha North mellett, egy tanyán élő Stacey és Chris Browne karácsony reggelén még nem is sejtette a sötét fellegek közeledtét. Örömmel engedték, hogy kétéves fiuk, Lincoln – természetesen utasként – felüljön egy quadra és menjenek pár kört. A jármű azonban – eddig tisztázatlan körülmények közt – felborult, és maga alá temette a gyermeket.

Hiába sikerült Lincolnt kihúzni a quad alól és hiába kezdték meg azonnal az újraélesztését, az életét már nem tudták megmenteni.

Csodálatos fiú volt 

– meséltek a gyászoló szülők Lincolnról.

A család barátai közösségi adománygyűjtésbe kezdtek a neten, hogy Stacey-ék eltemethessék a fiukat. Eddig 46 ezer ausztrál dollár, azaz közel 10,5 millió forint gyűlt össze. Természetesen ez az összeg sem enyhítheti a szülők fájdalmát, de legalább megadhatják a méltó végső tisztességet gyermeküknek.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja a december 25-én, délelőtt 11:50 körül történt baleset körülményeit. Részleteket még nem hoztak nyilvánosságra, csak azt, hogy a quad sofőrje együttműködik a hatóságokkal – írja a Daily Mail Australia.

Ez is érdekelheti!

30 tonnás traktor öklelte fel kocsit – A hátul ülő hatéves kislánynak esélye sem volt a túlélésre

Karácsony reggelén csaptak fel a lángok: a fa tövében égett halálra két kisgyerek

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek