Aktuális

Meghökkentő döntésre szánta el magát a Nicsak, ki vagyok? szereplője

Címkék
úszás

Bors

Létrehozva: 2020.12.12.

Többségében megértik Cseh László döntését a magyar úszósport ismert trénerei, bár nem mindegyik tudja, miért utazott haza a 35 éves klasszis a kaposvári úszóbajnokságról.

Sokakat meglepett, hogy a világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes Cseh László - aki a Ló jelmezében a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorában is feltűnt a napokban - a bajnokság befejezése előtt visszalépett a további versenyektől. Arra voltunk kíváncsiak, vajon ismert szakemberek miként értékelik e döntését?

Hargitay András, a magyar úszósport első világbajnoka:

Mivel nem ismerem döntése hátterét, nehéz erről véleményt formálni, de Lacinak van elég hitele ahhoz, hogy megértéssel fogadjam az elhatározását.

Verrasztó Zoltán olimpiai ezüstérmes:Időeredményei alapján kijelenthető, hogy nem ez volt AZ ő versenye, következésképpen - feltehetően - belátta, hogy nincs értelme a folytatásnak.

Selmeci Attila, a világbajnok Milák Kristóf edzője:

Édesapja halála alaposan megviselte, előzetesen pedig tartott a Covid-19 fertőzéstől is. Most az a kérdés, hogy talpra áll-e még a mostani nehéz helyzetében?

Törös Károly Svájcban dolgozó tréner:

Semmiképpen sem érdemel kritikát, hiszen volt időszak, nem is rövid, amikor egyedül cipelte a hátán a teljes magyar úszást. Olyan fizikai-pszichés állapotban hozhatott meg edzőjével közösen egy döntést, amit el kell fogadni.

Bán Sándor hódmezővásárhelyi szakember:

Ő tudja döntése okat, de én amúgy teljes mértékben egyetértek vele.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek