Aktuális

Semmi sem szent nekik? Karácsony előtt rabolták ki a beteg gyermekét nevelő édesanyát, az ajándékokat is elvitték

Bors

Létrehozva: 2020.12.27.

A betörők fél óra alatt pakolták ki a család otthonát, több mint másfél millió forintnyi értéket vittek el.

Forrás: GoFundMe

Betörők tették tönkre egy beteg kislány családjának karácsonyát Angliában – írja a Daily Star. A Leeds melletti Morley-ban élő Courtney Farnell december 23-án csak fél órára ment el autózni egyet 16 hónapos, citomegalovírus-fertőzéssel született kislányával, Minnie-vel. A 21 éves nő borzalmas látványra ért haza: otthonukat teljesen feldúlták, nemcsak egy drága játékkonzolt, de az összes ajándékot elvitték. A betörők mintegy 4000 fontos, azaz több mint másfél millió forintos kárt okoztak ezzel a családnak szenteste előtt egy nappal.

– Az összes ajándékot elvitték, mindent, amit Minnie a családomtól kapott. Nem csak engem loptak meg, de a kislányomat is – mondta Farnell a lapnak.

A lányom nagyon beteg, nem tudom, mennyi ideje van még hátra, erre ajándékok nélkül kell töltenie az ünnepeket. Egész évben azért dolgoztam, hogy mindent megkapjon karácsonykor. A legjobb karácsonyt akartam neki, amit egy anya megteremthet a lányának.

A bűncselekményt a térfigyelő kamerák rögzítették, ami segíthet a tettesek kézre kerítésében. A család megsegítéséért időközben online adománygyűjtés indult, ahol ismeretlen jótevők már nagyjából 3500 fontot (1,4 millió forintot) gyűjtöttek össze.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek