Aktuális

Tündérszépek 2021 – Az érettségiig félreteszi a modellkarriert Tápai Dóra

Bors

Létrehozva: 2020.12.19.

A gyönyörű 17 éves gimnazistát, édesanyja nevezte be tavaly a Tündérszépek versenyre. Tápai Dóri még most is beleborzong a pillanatba, amikor kimondták a nevét harmadik helyezettként.

A szegedi lány fantasztikus élményeket szerzett a Tündérszépek versenyen. Eleinte meg sem fordult a fejében, hogy akár győzhet is, de amikor bekerült a döntőbe, már nagyon szerette volna, ha a fejére kerül a korona. Hősiesen küzdött, mindent beleadott, végül a harmadik lett.

Nem vagyok csalódott, mert úgy voltam vele, én mindent megtettem

– mondta a Borsnak Tápai Dóra.

Édesanyám nevezett be, apuval együtt végig mellettem álltak, biztattak, mint ahogy a párom is. A döntőn is ott voltak, szuper érzés volt, hogy nagyon büszkék rám. A szépségverseny óta sok fotózáson vettem részt, de most egy kicsit a háttérbe szorul a modellkedés, mert nagyon jól akarok érettségizni, most a tanulás a legfontosabb. Ha az jól sikerül, akkor visszatérek, és megnézem van-e helyem azon a pályán. Addig is nagyon szurkolok a mostani lányoknak, vannak, aki meg is kerestek, hogy adjak  tanácsot, szívesen segítek nekik. Tudom, hogy ez milyen sokat számít, nekünk Kocsis Korinna volt a mentorunk, mindenben mellettünk állt, ami nagy segítség volt!

EZT NE HAGYJA KI!

Mutassa meg a szépségét, és legyen ön 2021 Tündérszépe! Tízmilliós össz­díjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a legszebbekre. Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek a tunderszepek.hu-n! Saját fotókkal is lehet nevezni, de ha még nincs portfóliója, akkor segítünk, és profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatát.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek