Aktuális

Koronavírus-vakcina: ezekkel az egyszerű trükkökkel küzdje le a tűfóbiát

Bors

Létrehozva: 2021.01.09.

A legtöbb ember nem magától az oltástól fél, hanem a tűtől. Ezzel a néhány praktikával segíthet legyőzni félelmeit, hogy beadathassa az életmentő koronavírus elleni oltást.

Forrás: Pexels.com

1. Érdemes elsajátítani egy relaxációs technikát, ami segít ellazulni, és a szorongással járó helyzetekben – mint például az oltás – visszatérni a jelenbe. A bien.hu szerint a legjobb, ha az izmokat ellazító relaxációs technikát tanulja meg az ember.

2.Írja össze azokat a dolgokat, amik miatt izgul, vagy amik miatt fél és rendezze őket sorrendbe. Így megtudja, mik a legnagyobb félelmei, és mi az, amit még el tud engedni.

3.Gondolja végig a listát a relaxációs technikát alkalmazva a legkisebb problémától a legnagyobb félelméig. Mindegyiknél engedje, hogy egy kicsit eluralkodjon önön a félelem, majd nyugtassa meg magát az elsajátított relaxációs technikával. Ha ilyenkor menni fog, talán élesben is sikerülhet!

Bár a szorongást le lehet vetkőzni, a félelem soha nem fog teljesen megszűnni, így meg kell vele próbálni együttélni.

Koronavírus-vakcina

Most még fontosabb kontrolálni a félelmeket, hisz fontos, hogy minél többen felvegyék a koronavírus elleni oltást, saját maguk és mások érdekében.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek