Aktuális

Rosszabb, mint egy horrorfilm: megerőszakolták, megkövezték és eltemették – mégis túlélte a tinilány

Bors

Létrehozva: 2021.01.21.

Horrorfilmbe illő rémségeket élt túl egy 14 éves lány, akit nem csak brutálisan megerőszakoltak és megköveztek, de még el is hantoltak.

Forrás: Getty Images

Brutális támadás áldozata lett hétfő délután egy kamaszlány Indiában, közelebbről Madhja Prades államban. A 14 éves lányka öt körül ment el sétálni, amikor támadója rávetette magát. Megerőszakolta, majd egy vízmosásba lökte, ahol megkövezte, majd pedig gallyakkal, kövekkel, ágakkal temette be. A gyermek szülei csak órákkal később indultak a keresésére – ekkorra kezdtek el ugyanis aggódni érte, hogy még mindig nem ért haza.

A szülők végül a sötétben botladozva nyüszörgésre lettek figyelmesek, így találtak rá a kislányra, aki szerencsére még életben volt. Azonnal kórházba siettek vele, eközben pedig az eszméletét hol elvesztő, hol visszanyerő áldozat el tudta mondani: felismerte támadóját.

A 35 éves erőszakolót  – a lányka egyik szomszédját – hamarosan el is fogták és őrizetbe vették – írja a Daily Mail.

Gyakori a támadás és a nemi erőszak

A kislány – akinek jelenleg szerencsére stabil az állapota – egyébként a dalitok kasztjába tartozik, azaz az ország legalsóbb, felsőbb kasztok által kívülállónak, tisztátlannak tartott rendjébe. Társadalmilag és gazdaságilag is kirekesztettek, ők az áldozatai a legtöbb támadásnak és erőszaknak is.

Novemberben egy 16 éves lányt erőszakoltak meg Uttar Pradeshben, mialatt egy nyilvános vécébe ment be a kisöccsével. Egy hónappal korábban pedig egy 12 éves lányka esett teherbe Navsariban, miután három unokatestvére több alkalommal megerőszakolta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek