Aktuális

Sorozatemberrablás? Az év elején elrabolt Évához hasonlóan most egy 16 éves lányt utasítottak egy kocsiba ismeretlen férfiak

Bors

Létrehozva: 2021.01.10.

A Kisalföld cikke szerint a rendőrségre szerdán este érkezett bejelentés arról, hogy a mosonmagyaróvári Vízpart utca és Kolbai Károly utca kereszteződésben egy kocsi állt meg az út szélén, abból egy férfi kiszállt, és megszólított egy gyalogosan közlekedő 16 éves lányt, akit arra utasított, hogy üljön be a járműbe. A fiatal lány azonban ezt nem tette meg és elfutott a helyszínről. Ő szerencsés volt, év elején ismeretlen férfiak a kocsijukba tuszkoltak és elrabolták a 15 éves Évát.

A cikk szerint a rendőrség kényszerítés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Az elképesztő történet több hasonlóságot mutat a január 2-án, Feketeerdő területén történt eseményekkel. Az egyezőségeket büntetőeljárás keretében a nyomozók vizsgálják – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtóosztálya.

A történtekkel összefüggésben a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság várja szemtanúk jelentkezését, akik az elkövető személyével vagy a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon lehet, illetve névtelenségük megőrzése mellett kérjük, hívják a Telefontanú zöldszámát vagy tegyenek bejelentést a 112-es segélyhívón.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek