Aktuális

Tündérszépek 2021 – Debri Amira szépségénél csak a hajkoronája lenyűgözőbb

Hu-Zo

Létrehozva: 2021.01.08.

Amira szépségéhez hozzájárul az irigylésreméltó hajkoronája is. Gyerekkora óta növeszti, és soha nem volt rövid.

Forrás: Knap Zoltán

A 23 éves Debri Amira Líbia fővárosában, Tripoliban született, de Budapesten él, és a sa­ját fodrászszalonjában dolgozik.

– Nyolcéves koromig éltem kint. Nem nagyon emlékszem már rá, de az egy teljesen más kul­turális környezet volt. Mivel ott háború van, azóta sem jártam arra. Egy picit beszélek angolul, arabul sok mindent megértek, de nem beszélem a nyelvet. 

Azért jelentkeztem a versenyre, mert nagyon régóta szeretnék modell lenni. Sok szépségversenyt láttam már, és gondoltam, jó lenne egy ilyen le­hetőséget kipróbálni. Az ötlet az enyém volt, de sokan mond­ták, hogy megvannak hozzá az adottságaim. A párom azt mondta, hogy én vagyok a legszebb. A legjobb barátnőm is tudja, hogy jelentkeztem, de másnak még nem mondtam el. Inkább várok vele. 

Amira szépségéhez hozzájárul az irigylésreméltó hajkoronája is. Gyerekkora óta növeszti, és soha nem volt rövid.  

– Járnak hozzám gyerekek, férfiak, nők, és az utóbbiak közül sokan szeretnének hasonlót, de ahhoz legalább olyan hosszú kellene, mint az enyém. És sokat kell foglalkozni vele, hetente háromszor mosom, és rengeteg ápolást, pakolást is igényel. 

EZT NE HAGYJA KI!

Mutassa meg a szépségét, és legyen ön 2021 Tündérszépe! Tízmilliós összdíjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a legszebbekre. Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek a tunderszepek.hu-n! Saját fotókkal is lehet nevezni, de ha még nincs portfó­liója, akkor segítünk, és profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatát.

Amira ékessége gátlásokat old az emberekben. 

Nem ritkán jönnek hozzám az ut­cán, hogy hadd érintsék meg, de a férfiakkal szemben van egy védekezési módszerem: kerülöm velük a szemkontaktust. Soha nem voltam bulizós. 17-18 évesen nem jártam sehova, mert már akkor is dolgoztam, és húszévesen is csak legfeljebb há­rom havonta mentem szórakozni, sajnáltam rá az időt. Olyankor többen is próbálkoztak, de nem szerettem az erőszakos stílusukat. 

A párommal az ismerkedés sem volt egyszerű. Egy konditeremben voltam re­cepciós, ahol ő személyi edző volt, és első látásra be­leszerettem, de nem mertem kezdeményezni. Aztán fél év múlva, amikor onnan elmentem, akkor írt rám a Facebookon. Azóta vagyok boldog. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek