Aktuális

Varga Judit: meg fogjuk védeni lányainkat, fiainkat, nagymamáinkat és nagypapáinkat is

Bors

Létrehozva: 2021.01.04.

Az igazságügyi miniszter arról írt, hogy olyan világban élünk, ahol a mindent eluraló világ-ideológia nem épít, bővít és színesít, hanem tilt, kiátkoz és egységes szürkévé alakít mindent.

„Ne vegyétek el tőlünk a nagypapákat, nagymamákat, a lányainkat és fiainkat!”

– írja legfrissebb posztjában Varga Judit, az erős felütést pedig nem kevésbé aggasztó sorokkal folytatja: „Olyan világban élünk, ahol a mindent eluraló világ-ideológia nem épít, bővít és színesít, hanem tilt, kiátkoz és egységes szürkévé alakít mindent.”

S hogy mire gondol?

„Sajnos már az amerikai liberálisok sem elég liberálisok ahhoz, hogy megengedjék, hogy az embereket úgy szólítsák, ahogy a normalitás diktálná. Az Amerikai Kongresszusban most előterjesztett javaslat szerint, mely a házszabály azon összeférhetetlenségi rendelkezéseit érinti, amely felsorolja, hogy kit kell rokonnak tekinteni, a módosítási javaslat tiltaná az olyan nemek szerinti kifejezéseket, mint „apa, anya, fiú, lány, testvér, nővér, nagybácsi, nagynéni, unokaöcs, unokahúg, férj, feleség, após, anyós stb.” és azokat semleges neműre változtatná” – írja az igazságügyi miniszter.

„Nem építenek, segítenek, színesítenek, hanem tiltanak, büntetnek, kiátkoznak és egységesen politikailag korrekt-szürkére festenek mindent és mindenkit.”

Bár Amerika messze van, Varga Judit szerint:

ne legyen kétségünk afelől, hogy ez a liberális tiltás és kényszer be fog gyűrűzni Magyarországra is. Ha így lesz, akkor az édesapák és édesanyák után meg fogjuk védeni lányainkat, fiainkat, nagymamáinkat és nagypapáinkat is.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek