Aktuális

A baloldal meg akarja akadályozni, hogy az emberek elmondják a véleményüket

Bors

Létrehozva: 2021.02.18.

Az Európai Unió országai közül Magyarországon érhető el a legtöbb vakcina. Áprilisig szeretnénk mindenkit beoltani, aki regisztrált és jelentkezett az oltásra. Így rövidesen dönthetünk az ország újraindításáról. Nekünk fontos a magyar emberek véleménye, szeretnénk, ha elmondanák, mit gondolnak az újraindítás lépéseiről - mondta Dömötör Csaba.

"Mára világossá vált, hogy a baloldal már nemcsak az oltások ellen kampányol, hanem azt is meg akarja akadályozni, hogy a magyarok elmondják a véleményüket az újraindításról. Sokadjára bizonyítják, hogy érzéketlenek az emberéletek és a munkahelyek védelme iránt. Sokadjára bizonyítják, hogy nem lehet rájuk számítani".

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hangsúlyozta, hogy az online konzultáció lehetőséget ad arra, hogy minden magyar ember elmondja a véleményét az újraindítás meghatározó kérdéseiről, így többek között a védettségi igazolványról, az éttermek és sportlétesítmények újranyitásáról, vagy az este 8 óra utáni kijárási korlátozásról.

"A véleménynyilvánítás legegyszerűbb és leggyorsabb módja az online konzultáció. Kérünk mindenkit, hogy bátran mondja el véleményét és töltse ki a kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu oldalon" - mondta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek