Aktuális

A nap legfontosabb koronavírus-hírei egy helyen – február 28.

Bors

Létrehozva: 2021.02.28.

A LEGFONTOSABB NEMZETKÖZI ÉS HAZAI KORONAVÍRUS-HÍREK

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán tudatta: megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

***

Minél többen oltatják be magukat, annál kisebb az esélye, hogy újabb koronavírus-mutánsok keletkezzenek - mondta Rusvai Miklós víruskutató az M1 aktuális csatornán vasárnap reggel. Hozzátette, fenntartás nélkül kell alkalmazni a keleti vakcinákat, mert csak így lehet megfékezni a járvány harmadik hullámát.

***

MEGHALT 72, TÖBBSÉGÉBEN IDŐS, KRÓNIKUS BETEG, ÉS ÚJABB 4469 MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRNÁL MUTATTÁK KI A KORONAVÍRUS-FERTŐZÉST - KÖZÖLTE A KORONAVIRUS.GOV.HU VASÁRNAP.

***

A világon 113 752 802 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 524 413, a gyógyultaké 64 230 919 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint vasárnap reggeli adatai szerint.

***

Több mint száz napja nem fogadhat látogatókat a MagánZoo, az elmaradt jegybevételek miatt krízishelyzetbe jutottak. Ennek híre hamar körbejárt a környéken, és a tulajdonos, Tóth Tibor is meglepődött, hogy mekkora ereje van a szeretetnek. Mert, aki csak egyszer is járt a felsőlajosi csodavilágban, szívébe zárta azt, és most óvodások, iskolások, szülők és pedagógusok fogtak össze a megmentéséért.

EGYÉB KORONAVÍRUS-HÍREK

Az elsők között regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra a 78 éves Esztergályos Cecília, akinek teljesen mindegy volt, az elérhetőek közül melyik vakcintát kapja, csak oltsák be végre. A Família Kft. színésznője csütörtökön kapta meg az oltást.

ISTENI VOLT! SEMMIT NEM ÉREZTEM

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek