Aktuális

Gulyás Gergely pert indít két baloldali propagandalap ellen

Címkék
közélet

Bors

Létrehozva: 2021.02.01.

Gulyás Gergely feljelentést és a polgári per indítását jelentette be a Facebookon, amiért két hírportált azt állította, hogy viszonya van az őszi időközi választáson Parlamentbe jutott Koncz Zsófiával.  
Az ezalenyeg.hu a címben még kérdésként, a cikkben már állításként fogalmazza meg, hogy Koncz Zsófia képviselőtársam azért válik, mert velem van viszonya. Ugyanezt a hírt a másik baloldali propagandatermék, a Nyugati Fény tényként közli – írta a miniszter.

Büntetőfeljelentést teszek és polgári pert indítok két baloldali propagandalap ellen A baloldali média napról napra...

Posted by Gulyás Gergely on Monday, 1 February 2021

Gulyás azt írta, Koncz Zsófiát tíz éve ismeri, nagyra becsüli képviselői munkájáért.

Soha viszonyunk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt – több mint másfél hónapja – az Országházban találkoztunk 

– áll a bejegyzésben.

A miniszter szerint a minden alapot nélkülöző állítás Koncz és férje magánélethez való jogát és Gulyás személyiségi jogait is sérti, ezért feljelentést tesz aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt, és személyiségi jogsértés miatt pedig polgári pert indít a két újság ellen.

A bíróság által megítélendő sérelemdíjat teljes egészében jótékonysági célra ajánlom fel valamely - Koncz Zsófia képviselőtársam által megjelölt, a választókerületében működő - civil szervezet javára - írta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek