Aktuális

Igy mulatnak a karanténlázadók egy illegális házibuliban

Bors

Létrehozva: 2021.02.03.

A Metropol munkatársa beépült a tiltott partin szórakozó fiatalok közé.

A Metropool korábban megírta: ezeket a bulikat főleg internetes csoportokban szervezik, amelyek azzal a céllal jöttek létre, hogy a szórakozni vágyókat illegális házibulik tartására buzdítsa és segítsen ehhez helyszínt, vagy társaságot szerezni. Az újsáhg munkatársa első kézből tapasztalta meg, hogyan lehet feltűnés nélkül eljutni a buliba, hogyan lehet alkoholt szerezni este 7 után is, valamint, hogy milyen taktikák vannak a hazajutáshoz.

Fontos a lebukás megelőzése

A menet egyszerű: 6-8 ember – mindenki saját felelősségre – megjelenik az előre egyeztetett helyszínen, természetesen nagyon diszkréten érkeznek, majd az este folyamán is arra figyelnek, hogy a szomszédoknak ne tűnjön fel a buli.

Már kidolgozott praktikák is vannak: maximum kettesével járnak le a kertbe vagy az épület elé dohányozni, hogy a lakóknak ne tűnjön fel a dohányzó és iszogató csapat. A rendőrség számára sem mindig könnyű kiszűrni a járókelők közül ki az, aki szórakozni indult el otthonról, hiszen a lebuktató, üvegekkel megrakodott szatyrokra és rekesz söröket már a helyszínről szerzik be telefonjuk segítségével.

Ha kíváncsi rá, hogyan buliznak a fiatalok, hogyan szervezik le az illegális házibulikat, akkor keresdse a Metropolt a terjesztőknél vagy látogasson el a metropol.hu oldalára csütörtökön, ahol választ kap majd ezekre a kérdésekre is.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek