Aktuális

Végignézte, ahogy lánya és három unokája halálra ég egy lángoló autóban

Bors

Létrehozva: 2021.03.18.

A lánya autójába egy feltehető részeg sofőr hajtott bele, esélyük sem volt a túlélésre.

Forrás: ABC

Megrázó időszakon megy keresztül egy texasi nő, aki nem is olyan régen borzalmas eseményeknek volt szemtanúja. Rhonda Branch ugyanis

kénytelen volt végignézni, ahogy lánya, valamint három unokája felborul egy autóval, majd a jármű a lángok martaléka lesz

Branch éppen költözködésben volt, melyben családja is segédkezett neki, és amikor éppen A-ból B-be tartottak, autójával ő is szorosan lánya mögött haladt, amikor megtörtént a tragédia. 

Éreztem, hogy valami történt. Ahogy haladtam az úton, láttam, hogy valami ég az út szélén. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy a kicsikéim azok.

– idézi a Mirror az asszonyt, akinek autójában ott ült lánya másik két gyermeke.

Lánya, Porscha az első hírek szerint vétlen volt a balesetben, mely során egy részeg sofőr csapódott bele autójukba. Az autó az ütközés után szinte azonnal lángra kapott és a fiatal anyuka, illetve a három gyerek nem tudott kiszabadulni és a tűzben életüket vesztette.

Láttam a kisunokám cipőjét. Még én adtam rá, mielőtt elindultunk

– idézi vissza fájdalmas emlékeit arról a végzetes estéről Branch.

A balesetet okozó férfi, Daniel Canada néhány karcolással és zúzódással megúszta az ütközést, és döbbenetes tény, hogy nem sokkal a baleset előtt a rendőrök megállították őt gyorshajtásért. A rendőrség szerint azonban egyelőre nem bizonyított, hogy a férfi ittas volt vagy bármilyen más tudatmódosító hatása alatt állt volna. Ebben viszont Branch nem hiszik, és reméli, hogy a pénteki bírósági tárgyaláson ki is derül az igazság.

Elvette a kicsikém és az unokáim életét, mert ittasan vezetett. Azt hiszem amikor először félreállították, be kellett volna őt vinni az őrsre, akkor talán nem történik tragédia.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek