Aktuális

Gyászol Magyarbánhegyes: elragadta a fiatal édesanyát a koronavírus

Bors

Létrehozva: 2021.03.19.

Három gyermeke és férje gyászolja a fiatal magyarbánhegyesi édesanyát, akit megfertőzött és magával ragadott a koronavírus. A fiatal nő a fertőzés elleni harcban a végsőkig kitartott, de szervezete nem tudta legyőzni a kórt.

Forrás: Pexels.com

Egy magyarbánhegyesi család öt tagjából hárman – édesapa, édesanya, legkisebb gyermek – is elkapták a koronavírus fertőzést, ám a család lelke, a fiatal édesanya szervezete végül feladta a küzdelmet. Az édesanyát még nőnap előtt kellett bevinni a kórházba, ám állapota olyan súlyos volt, hogy lélegeztetőgépre kellett kötni.

Imre korábban a Békés megyei hírportálnak adott interjúban elmondta, hatéves gyermekük és ő hamar túl lett a betegségen, de a felesége állapota hullámzó volt.

Voltunk orvosnál, kaptunk antibiotikumot, s teltek a napok, gyermekünk hamar túl lett a betegségen, nálam is enyhébb lefolyású volt, most jelentkezik komolyabb hátszúrás, de ez már semmiség, talán szövődmény – sorolja megtörten az édesapa, aki éveken át dolgozott egy németországi húsüzemben, hogy az ott megkeresett pénzből családjának a létbiztonságot, az otthon melegét megteremtse.

– A feleségem állapota hullámzó volt. Hol belázasodott, hol nem. Néha bizakodtunk, azután újra lobbant. Hűtőfürdő, meg lázcsillapító, amikor már nem segített, irány a kórház. Nőnap előtt került be.

Kapott oxigént, meg infúziót, meg szakszerű ellátást… A véroxigén-szintje rosszabb lett, mindkét tüdejét támadja a vírus, azt mondták az orvosok, lélegeztetőgépre kerül…

A fiatal asszony állapota olyan kritikus volt, hogy végül szervezete feladta a harcot. A család teljesen összetört, az édesapa még nem tudja, hogyan lesznek képesek feldolgozni a feldolgozhatatlant.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek