Aktuális

Kocsis Máté: Sorosék a migránsok soron kívüli beoltását javasolják

Bors

Létrehozva: 2021.03.31.

A Soros György által pénzelt Társaság a Szabadságjogokért védelmére kelt Kocsis Mátéval szemben a volt indexesek blogja. Azt kifogásolják, hogy a Fidesz frakcióvezetője miért hozta nyilvánosságra azt a levelet, amiben a TASZ a migránsok soron kívüli beoltását követeli.

Forrás: MTI

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon korábban azt közölte, hogy „a transzparencia jegyében" nyilvánosságra hozza a TASZ azon levelét, amiben a migránsok soron kívüli beoltását követelték. 

Levelet kaptam a TASZ nevű álcivil egylettől, melyet most nyilvánosságra hozok, mert fontos a transzparencia. 🤷🏻‍♂️...

Közzétette: Kocsis Máté – 2021. március 26., péntek

Az a javaslatuk, hogy a migránsok kerüljenek a magyarok elé az oltási rendben.Ezeknek sincs most jobb dolguk, tényleg? Migránsoknak segély, lakhatás, szavazati jog, most meg soron kívüli vakcina. Még valamit esetleg?

- írta Kocsis Máté. 

A volt indexesek blogja nem meglepő módon most a Soros-féle álcivil szervezet védelmére kelt. Mindezek alapján tehát ki lehet jelenteni, hogy a blog szerint is fontosabb a migránsok soron kívüli beoltása, mint a magyar embereké.

Nem szabad elbagatellizálni a témát, mert a Soros szervezet elgondolása szerint nagyon is életszerű...

és mint tudjuk, náluk a pénzzel együtt jár a hatalom... csak ésszel és óvatosan..." - írta például egy megrökönyödött kommentelő.

(Origo)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek