Aktuális

Kocsis Máté válaszolt Arató Gergelynek, a DK-nak és az összes oltásellenesnek

Bors

Létrehozva: 2021.03.31.

„A baloldaliak hónapok óta azon ügyködnek, hogy elbizonytalanítsák az embereket az oltásokkal kapcsolatban, petíciót indítottak a vakcinák ellen, és kamu hírekkel támadtak szinte mindent a járvány elleni védekezés közben. Oltásellenes kampányukat a regisztráció szétverésével kezdték, majd meghazudtolták az engedélyezésben részt vevő szakembereket, támadták a beszerzést, a Gyurcsány-párti polgármesterek pedig odáig süllyedtek, hogy elzárták a helyi emberektől az oltóanyagot” – írja Facebook-oldalán Kocsis Máté.

„A baloldalt felelősség terheli minden olyan ember haláláért, akit ők beszéltek le az oltásról, vagy elbizonytalanítottak.

Egész Európában nálunk lett eddig beoltva a legtöbb ember, mert a kormány már az első pillanatban bátor és jó döntést hozott, amikor nem várt az ügyetlenkedő brüsszeli beszerzésre.”

– üzente Arató Gergelynek, a DK-nak és az összes oltásellenesnek a Fidesz frakcióvezetője, majd így folytatta bejegyzésében:

„A TASZ pedig hiába nyávog, a Telex.hu újságírója pedig hiába ferdít, és hiába mosdatja a Soros-féle álcivil szervezetet, ugyanis az teljesen elfogadhatatlan, hogy a migránsok előbb kapjanak oltást, mint a magyarok. Márpedig a TASZ a levelében ezt javasolta. Hát ne kapjanak.

Szégyen és bűn, amit a baloldal és a propagandasajtója hónapok óta művel.”

Rövid válasz Arató Gergelynek, a DK-nak és az összes oltásellenesnekA baloldaliak hónapok óta azon ügyködnek, hogy...

Posted by Kocsis Máté on Wednesday, March 31, 2021
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek