Aktuális

Semmi érzelem: megölte nyugdíjas feleségét, majd teljes nyugalomban állt neki fagyizni

Bors

Létrehozva: 2021.03.18.

A gyilkosság után tévét nézett, és még egy gin-tonikot is legurított.

Hátborzongató pillanatokat vett fel annak a rendőrnek a testkamerája, aki egy gyilkossági ügy elsőszámú vádlottját vette őrizetbe. Michael Reader még 2019. december 15-én 

ölte meg hidegvérrel saját feleségét, majd úgy járt-kelt a házban, mintha mi sem történt volna, és amikor a rendőrök rátörtek, éppen tévézett és egy jégkrémet falatozott jókedvűen, miközben az asztalon egy gin-tonik hevert.

A letartóztatás felvételét a napokban hozták nyilvánosságra, és ezen az is látszik, ahogy a fagyizó 70 éves férfi hezitálás nélkül beismeri a bűnösségét és ahogy az autó szélvédőjen keresztül brutálisan lelőtte feleségét.

A tárgyalás során bizonyítást nyert, hogy Reader hosszú évek óta agresszíven és abuzívan bánt partnerével, és hat nappal azután döntött a gyilkosság mellett, hogy a nő elköltözött mellőle és a válás után 10 ezer fontra (4,2 millió forintra) tartott igényt.

A 70 éves férfi a gyilkosságért életfogytiglani börtönbüntetést kapott, amiből minimum 31 évet biztosan le kell töltenie. A gyilkosság megtervezésében egy 61 éves jóbarátja is aktívan segédkezett, ő legkorábban 27 év múlva szabadulhat.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek