Aktuális

19 éves diáknak adta ki magát egy IT-s szakember, hogy fiatal lányok mellméretéről kérdezősködjön egy randioldalon

Bors

Létrehozva: 2021.04.15.

Ennél aztán tovább is ment. Elmondta, hogy szívesen matatna a bugyijában.

A 36 éves Adam Drane létrehozott egy kamuprofilt egy fiataloknak kitalált randioldalon, és 19 éves diáknak adta ki magát, hogy aztán mindenféle perverz kérdéseket tegyen fel az ottani fiatalok lányoknak.

Drane csetelni kezdett egy 13 éves lánnyal, Molly-val, megkérdezte tőle, milyen volt az előző kapcsolata, szűz-e még. Megkérdezte aztán, mekkora melle, mert ő egyébként a kisebb melleket szereti, és rajong a fanszőrzetért is. Aztán megkérdezte Molly-tól, hogy szokott-e pornót nézni.

Drane később felbátorodott, és elmondta Molly-nak, hogy azt kívánja, bárcsak megérinthetné az intim területein, és hogy imádná, ha a keze a bugyijában lenne.

A csetelés még 2019 elején indult, és 2019 július 12-én már le is tartóztatták a férfit. Mint kiderült, a Molly szintén egy kamuprofil volt, és Drane végig egy ügynökkel csetelt.

A férfinek, ha minden igaz, végül nem kellett börtönbe vonulnia, mert a barátnőjével elvonult egy 50 leckés terápiát. A bíró elfogadta, hogy megbánta bűneit, miután a családja és barátai előtt megszégyenült, és úgy találta, hogy nagyon kicsi a valószínűsége, hogy újra elkövetni a bűntettet.

A férfinak azért ki kellett fizetnie egy kisebb összegű bűntetést, és öt évig szexuális bűnelkövetőként lesz nyilvántartva, valamint egy csomó mindentől el lesz tiltva.

(via Daily Star)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek