Aktuális

Horror Pécsen: baltával zúzta szét barátja koponyáját a féltékeny férfi, majd döbbenetes dolgot tett a holttesttel

Bors

Létrehozva: 2021.04.24.

Egy nőn kirobbanó vita torkollott brutális gyilkosságba, a férfi pénteken áll bíróság elé.

Forrás: Pexels.com

A 61 éves férfi és későbbi áldozata már hosszú évek óta jó barátok voltak, többször is iszogattak, főzöcskéztek együtt, több alkalommal segítettek is egymásnak. Barátságuknak egy nő érkezése vetett véget, akivel a 61 éves férfi összejött, de egy év múlva szakítottak. Mikor azonban az asszony elköltözött, nem haza ment, hanem egyenesen a férfi kebelbarátjához bútorozott. 

Pár hónappal később mégis újra együtt italozgattak, még haza is mentek, hogy tovább mulathassanak együtt. Ekkor úgy tűnt, minden rendben van a két barát között, azonban koránt sem volt. Mikor ugyanis hazaértek, az elhagyott férfi,

míg barátja nem figyelt, felkapta a szobában lévő baltát, és azonnal a másikra támadt. 

A  fokával fejbe verte, majd mikor a földre zuhant, fojtogatni kezdte, méghozzá olyannyira, hogy az ütéstől betört a koponyája és agyzúzódást is szenvedett. 

Mikor ráébredt, hogy mit is tett valójában, a férfi megijedt, és megpróbálta eltüntetni a brutális gyilkosság nyomait: barátja holttestét az udvarra cipelte, ahol növényekkel és téglákkal fedte el, később pedig tovább vonszolta a pincébe, ahol már egy 10 méter mély aknába is bedobta, aminek a tetejét mésszel és növényekkel takarta el. Hogy semmilyen nyom ne maradjon utána, a házat ezután kifertőtlenített, a vért eltüntette, a keretet pedig szinte teljesen felásta.

Mégsem sikerült eltüntetni a nyomokat, napokkal később megtalálták az addig eltűntként keresett férfi holttestét. Bár első fokon 11 év fegyházbüntetést kapott, az ítélet még nem jogerős, mert a férfi enyhítésért fellebbezett, és pénteken áll bíróság elé.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek