Aktuális

Havi 6 millióért bohóckodik Jakab Péter

Bors

Létrehozva: 2021.05.31.

Hétről hétre csak bohóckodik az Országgyűlésben Jakab Péter. Mindez elég drága mutatvány, 6 millió forintjába kerül a magyar állampolgároknak.

Hétről hétre folyamatosan botrányosan bohóckodik Jakab Péter az Országgyűlésben, azonban mindez több mint 6 millió forintba kerül havonta az adófizetőknek - hívta fel rá a figyelmet Orbán Viktor hétfőn a parlamentben.

A Jobbik elnökének luxuséletmódjára akkor derült fény, amikor a sofőrje karambolozott vele Budapesten még idén februárban. Kiderült, hogy a Jobbik elnöke sofőrrel járt, ő maga 2,4 millió forintot keres, 847 ezerért bérelhet irodát, és további 423 ezer forintot költhet lakhatásra, vagyis ennyi pénzből bérelhet magának ingatlant havonta. Mindezek mellett 2,4 millió forint áll rendelkezésére az úgynevezett képviselői alkalmazotti keret révén. Bár a vagyonnyilatkozata szerint nincs saját autója, ám korlátlan benzinkártyát az erre igényt tartó képviselőkhöz hasonlóan ő is kapott.

"Tudom, hogy az ön főnöke elégedett önnel, de mi nem vagyunk azok. Hatmillióért szellemesebb mutatványokat várunk. Kérjük, szedje össze magát" - mondta a miniszterelnök viszontválaszában Jakab Péternek.

Gyurcsány bohóca // Gyurcsány's clown 🤡🤡🤡

Gyurcsány bohóca // Gyurcsány's clown 🤡🤡🤡

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. május 31., hétfő
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek