Aktuális

Bezárhat az internet: Rókaszemet operáltat magának a nagymellű vámpírasszony

Címkék
frissbizarr

Bors

Létrehozva: 2021.07.13.

Kész, vége, álljon le a világháló: ravasz rókaszemek, vicsorgó szemfogak, terebélyes mellek és megannyi tetoválás - mindez egyetlen germán menyecskén.

A németországi Viersenben élő Marilyn Mizz Intra néven posztol az Instagramon megannyi sorstársához hasonlóan megszállottan halmozza magán a tetoválásokat - már az arcát sem kíméli, ebben azonban még nem igazán van hírérték.

Hogy arányai a Barbie babákat jutassák az emberek eszébe, természetesen átesett néhány zsírleszíváson, illetve nyilván a mellét is megnagyobbíttatta - de hát annyi ilyet láttunk már.

Csakúgy mint nemrégiben bemutatott Amber Luke, Marilyn sem volt nyugodt addig, míg ki nem varratja szemgolyóit, ezért a hölgy legfrissebben már ezt is kipipálhatja.

Igen, akárcsak az ausztrál hölgy, ő is ketté vágatta a nyelvét, hogy még bizarrabb legyen a külseje.

Marilyn úgy tartja:

Számomra a megjelenésem a legfontosabb a világon, meg persze a kedvenc macskám, Batman."

A hölgy ráadásul nem csupán kedvtelésből foglalkozik a csupasz szfinx macskákkal, tenyészti is őket - na de folytassuk, elvégre mióta fogorvosa megnövesztette  szemfogait, Marilyn egyre jobban hasonlít a háziállatra.

És akkor most jön, ami még nem volt: felkészül a rókaszem. Nem, nem az állat szemgolyója kerül majd a tetovált helyére - még szép -, hanem

a vámpír Barbie-kra hasonlítani kívánó hölgy szeme körül végeznek majd el egy beavatkozást,

melyet az alábbi videóban részletesen ismertetnek is.

Az eljárás lényege az ún. bioszálakkal való arckontúrozás, melynek nyomán feljebb igazítják majd Marilyn szemöldökét, valamint a szemcsücsök melletti bőrlebeny meghúzásával keskenyítik majd a hölgy tekintetét.

A megszállott nő már eddig is 30.000 fontot, vagyis mintegy 12 millió forintnak megfelelő összeget költött műtéteire, aki attól sem riad vissza, hogy a soron következő operáció után hetekre befeketedhet az arca.

Kiváncsiak lennénk, mit szól mindehhez a barátja, aki már az eddig változást is soknak tartja, "valamiért" azonban mégis a mai napig támogatja Marilynt céljai elérésében.

Ki érti ezt...?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek