Aktuális

Szívszaggató tragédia: elhunyt egy 6 éves kisfiú egy autóbalesetben

Bors

Létrehozva: 2021.07.19.

Nem törődött a veszélyekkel, bódult állapotban versenyzett kisfiával a kocsiban a felelőtlen férfi.

Szörnyű tragédia történt szombaton az észak-karolinai US74-es autóúton. Donnie Ray Cobb (46) korábban már többször is gyorshajtott, ám ezúttal úgy kockáztatta az életét, hogy saját 6 éves kisfia is a kocsiban ült. 

A férfi miközben áttért a középső sávba, egy óvatlan pillanatban elvesztette az irányítást a járműve felett, összeütközött egy másik autóval, áthajtott a füves úttesten, majd frontálisan belecsapódott egy második kocsiba is. 

Később kiderült, hogy Cobb nem törődve a veszéllyel, és hogy gyermeke is a közelben van, egy másik sofőrrel versenyzett, ami során 90-100 km/h sebességgel száguldoztak. Ráadásul nem is volt józan, alkohol és más ismeretlen szerek hatása alatt állt a tragédia idején. 

Az apuka súlyosan megsérült a balesetben, egy darabig kórházban is kellett maradnia. A 6 éves kisfiú,  Liam Lagunas már nem volt ennyire szerencsés. A balesetben azonnal életét vesztette. 

Donnie Ray Cobb ellen másodfokon gyilkossággal, gondatlan vezetéssel, gyorshajtással, ittas vezetéssel és illegális versenyzéssel vádolták meg. Jelenleg őrizetben tartják, 1 millió dolláros (kb. 305 millió forint) óvadék fejében.

Cobbnak egyébként büntetett előélete van, többek között többszörös gyorshajtásért, valamint ittas vezetésért, lopásért és betörésért is került már szembe a hatóságokkal. 

Ray Pierce, az észak-karolinai autópálya-rendőrség járőre elmondta, hogy a nyomozók az incidensben részt vevő másik sofőr ellen is vádat kívánnak emelni - írja a Crime Online. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek