Aktuális

Felfoghatatlan: a rendőrök kétszer is elmentek a 6 éves kislány holtteste mellett

Címkék
friss

Bors

Létrehozva: 2021.07.06.

Brutális kegyetlenséget követett el egy hat éves kislány ellen egy férfi az amerikai Dél-Karolina államban.

A hatéves Faye Swetliket a saját családjától ragadták el, nem sokkal azután, hogy hazaért az iskolából. Elrablója nem kegyelmezett neki, néhány órán belül megfojtotta. Az elhunyt gyermek holttestét gyilkosa ezután a lakásában rejtegette. 

Mivel a rendőrség már a kezdetektől fogva gyanakodott Coty Taylorra, így számos alkalommal meglátogatták a házában. Sőt volt, hogy házkutatást is tartottak nála. Végül a lelketlen férfi fogta a 6 éves kislány holttestét és egy erdőben ásta el, hogy ne találhassák meg nála. 

„Minden végkifejlet, bizonyíték és tény pontosan ugyanarra a következtetésre mutat: Coty Taylor elrabolta és meggyilkolta Faye Marie Swetliket, és ő volt az egyedüli elkövető ebben a szörnyű ügyben” - mondta Bryan Snellgrove, Cayce közbiztonsági igazgatója a CrimeOnline oldalának. 

A harmincas éveiben járó Taylorra egyébként a lakótársa kezdett gyanakodni, aki fura szagokra lett figyelmes. Később a nyomozók egy pöttyös csizmát találtak a szemetesében, ami pont olyan volt, mint amit Swetlik viselt az eltűnésekor. 

Taylor nem végzett jó munkát a holttest elásásakor, ugyanis a lány ruháinak egy részét nem teljesen fedte el. Amikor a rendőrök eltávolították a földet, Swetlik holttestét egy műanyag szemeteszsákkal a nyaka köré tekerve találták meg. A boncolás során az orvosszakértő megtalálta a szemeteszsákon és a kislány körmei alatt Taylor DNS maradványait. Így minden készen állt a letartóztatásához, ám ekkor fordult a kocka… 

A rendőrség holtan találta Taylort a lakásában, egy késsel a nyakában, miután öngyilkosságot követett el. 

Egyelőre nem tudni, hogy Taylor miért vette célba és ölte meg Swetliket. A szobatársa elmondta a nyomozóknak, hogy a férfi depressziósnak érezte magát, és korábban is voltak öngyilkos gondolatai. Úgy jellemezte, mint egy magányos ember, aki folyamatosan negatívan áll az élethez és remény nélkül él.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek