A jó leves 48 órán keresztül készül, de megéri vele bíbelődni.
Egy 48 órás vietnami pho levest állított össze a Metropol szeme láttára Kelemen Áron, a Mazel Tov, a Teresa és Smoke Riders BBQ executive séfje, aki az elsőben közel-keleti fúziós izraeli konyhával várja a vendégeket, a Teresában autentikus mexikóival, a Smoke Riders kínálatában pedig az amerikai barbeque-t próbálja meghonosítani Budapesten.
* Rizstészta
* Angus marhaszegy
* Pho leves-esszencia
* Fekete szójaszószban érlelt tojás
* Koriander - szár, levél, maghajtás
* Édeskömény, ánizs, narancshéj
* Sós mangókocka
* Lime-ban és sóban savanyított hagyma
* Fekete szezám
* Friss chili
A tányér aljára rizstészta betét kerül. Erre teszünk rá egy barbeque smokerben készült (16 órán át füstölődött) Angus marhaszegy szeletet. Rálocsoljuk az én különleges, 48 órán át készített pho levesem, ami nem is a tradicionális pho, hanem ötvözete a pho levesnek és a ramennek. Ez egy nagyon erőteljes ízű, rengeteg marhacsonttal készült esszencia, amiben olyan fűszerek találhatók, mint csillagánizs, édesköménymag, koriandermag, sima koriander, narancshéj. Betétnek teszek bele még egy fél fekete szójaszószban érlelt tojást és három pici sós mangókockát. Adok hozzá lime-ban és sóban savanyított hagymát, a tetejére frissen vágott koriander szárat, plusz a levelét díszítésnek. A tetejére jön egy nagyon kevés fekete szezám, koriandermag-hajtás, és egy kis friss chili. Jó étvágyat!