Aktuális

Sokkoló tragédia: Kimászott a libegő kocsijából, 15 métert zuhant a halálba a férfi - Videó

Bors

Létrehozva: 2021.08.18.

Döbbenten nézték végig a szabadidőpark látogatói egy vakmerő fiatal mutatványát, ami az életébe került.

A tragikus esemény a Utah állambeli Lagoon Amusement Park-ban történt szombaton - írta meg a tenyek.hu. A szabadidő park egyik libegőjében utazó 32 éves férfi úgy döntött, hogy nem ülve szeretné élvezni a kilátást, ezért kimászott a libegőből és annak korlátján csimpaszkodva utazott egy darabig. Nem sikerült  azonban beérkeznie a végponthoz, menet közben ugyanis lezuhant. A rendőrség egyenlőre vizsgálja az esetet, hogy pontosan mi történhetett. Az öngyilkosságot azonban máris kizárják.

A park egyik látogatója Lucy Grace Astilla a szemből érkező libegőben ülve filmezte a kilátást, amikor megpillantotta a libegőn csüngő fiatalembert, akiről először azt hitte, hogy hivatásos sportoló vagy pedig kaszkadőr, aki éppen egy veszélyes mutatványt gyakorol.

A döbbenetes látványról egy rövid felvételt is készített, amin látható, hogy a férfi mindkét kezével erősen kapaszkodik, és körbe-körbe néz. Ezt követően azonban néhány másodperc múlva lezuhant.

Tizenöt méter magasságból csapódott a földhöz, rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett. Életveszélyes állapotban szállították mentőhelikopterrel a közeli egyetemi kórházba, azonban később belehalt sérüléseibe.

A Lagoon Amusement Park szóvívője Adam Leishman elmondta, hogy mélyen megrázta a park dolgozóit a tragikus esemény. A parkban 1974 óta üzemel a libegő és ez idáig semmilyen baleset nem történt – számol be róla a The Sun-nak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek