Aktuális

Teljesen összetört a család: borzalmas diagnózist közölt a 14 éves fiúval az orvos

Címkék
rákosfriss

Bors

Létrehozva: 2021.08.06.

A család világa felborult, amikor megtudták, a 14 éves fiú rákos.

Teljesen összetört a család, amikor megtudták, a 14 éves fiuk karján lévő dudor egy rákos daganat. Andrea Ellner, Tobias édesanyja elmesélte, olyan volt, mintha atombombát robbantottak volna benne, amikor az orvos közölte a lesújtó diagnózist.

"Tobias olyan volt, mint a többi korabeli fiú. Imádott az X-box-szal játszani és a barátaival lenni. Amikor kiderült, Ewing-szarkómája van, teljesen összetört. Feltette azokat a kérdéseket, amelyeket egyikünk sem mert, de mindenki gondolt: most akkor meg fog halni? A szemembe nézett, teljes bizalommal, hogy nem fogom hagyni meghalni" - mesélte a megrázó pillanatot Andrea.

"Egy anya feladata, hogy szeressen, ápoljon és védjen, hogy a gyermeke megélje a boldog felnőttkort. Tobias diagnózisa ezt rombolta le. Abban a pillanatban megállt az idő és a belső csend váltotta fel."

Tobiasnak most kemoterápián kell átesnie, majd megműtik. Kezdetben még pozitívan fogta fel a dolgot, ám a kezelések mellékhatásai miatt egyre szomorúbb és elkeseredettebb. Nehezen viseli, hogy nem találkozhat a barátaival.

"Majdnem belehalt abba, hogy kihullott a haja. Mindig büszke volt arra, milyen jól néz ki. Azért, hogy jobban érezze magát, a testvérei is levágatták a hajukat. Így már Tobias sem lóg ki a sorból."

A barátai és a családja adománygyűjtésbe kezdett, hogy a kórházi számlákat ki tudják fizetni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek