Aktuális

Mi ez, ha nem csoda?! 45 percig volt halott, unokája születésére jött vissza az életbe

Bors

Létrehozva: 2021.09.18.

Közel egy óráig küzdöttek az idős asszony életéért. Pont akkor tért vissza, amikor az unokája világra jött.

Forrás: YouTube

Akkor kapott szívrohamot az idős asszony, amikor a lánya vajúdott. 45 percet töltött klinikai halálban, majd pedig pillanatokkal azelőtt tért vissza az életbe, hogy az unokája megszületett volna. Mi ez, ha nem csoda? – kérdezi a család.

A Marylandben élő Kathy Patten telefonjára július másodikán futott be az a hívás, amire már napok óta várt: lánya, Stacey Fifer elkezdett vajúdni. Az ekkor már hétszeres nagymama azonnal a kórházba sietett. Épp megérkezett az intézménybe, amikor egy szívroham miatt összeesett. Az orvosok azonnal a segítségére siettek és megkezdték az ellátását, ám az idős nőnek sem vérnyomása, se pulzusa nem volt, a szíve nem vert és az agya nem jutott oxigénhez – azaz a klinikai halál állapotába került.

45 perccel később azonban – az orvosok megdöbbenésére – sikerült visszahozni az életbe.

Mindezzel egy időben Stacey-nél császármetszést kellett végrehajtani. Kathy Patten épp akkor tért vissza az életbe, amikor unokája, a kis Alora világra jött.

– Ez a sors, hogy az édesanyámnak itt kellett lennie. Alora miatt volt itt, és pont a megfelelő helyen volt a megfelelő időben – mondta Stacey, arra utalva, hogy ha anyja épp nem a kórházban kap szívrohamot, biztos nem lenne életben. – Ő nem más, mint egy két lábon járó csoda – tette hozzá.

(Via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek