Aktuális

„Megölte a fiamat!” - 12 éves gyereke életéért könyörgött az édesapa

Bors

Létrehozva: 2021.09.14.

Egyetlen rossz döntés több hibát is eredményezett. A szerencsétlenségek sorozata pedig egy fiatal fiú halálát követelték.

Szeptember 10-én Leden Boykins a család szomszédjával, Charlie Moore-ral és a férfi 14 éves fiával együtt elmentek éjszaka parkolót takarítani. A tinédzsert az édesanyja engedte el a szomszédokkal, hogy némi zsebpénzre tehessen szert. 

A tragikus éjszakán Leden szülei Michiganban voltak, egy temetésen. 

Moore-t és a gyerekeket a rendőrök állították meg, mivel vakmerően és nagy sebességgel vezetett. A férfi azonban fenyegetve érezte magát, sőt állítása szerint a három járőr elkezdte ütlegelni a kocsija ablakait, ezért tárcsázta a segélyhívót.

- Segítsen nekem, asszonyom. Nem csináltam semmi rosszat. Három rendőr üldöz engem. Felügyelőt kértem, nem adtak. Megkérdeztem, 'mit csináltam rosszul?'. Nem mondták meg. Nem volt bekapcsolva a kamerájuk, nem volt rajtuk semmi. Három fehér fickó volt, és üldöztek engem a környékemen – rögzítette a segélyhívó a férfi kétségbeesett bejelentését. 

Ám ahelyett, hogy megvárta volna a segítséget, a gázra taposott és elhajtott. Ekkor vette kezdetét Georgia Államban a 92-es autópályán az üldözés, aminek végül a hatóság emberei vetettek erőszakos véget. A szolgálati jármű sofőrje úgy döntött, hogy egy PIT manőverrel állítja meg a menekülő férfit. Fel is borította a civil autót a benne ülő két fiatal fiúval együtt - írja a Crime Online. 

A becsapódás következtében Leden Boykins azonnal életét vesztette. Az orvosszakértő a halál okának a fejét ért tompa ütést jelölte meg. Charlie Moore és fia kórházba kerültek, de mindketten túlélték. A férfit a baleset óta letartóztatták és ellene több pontban is vádat emeltek. 

- Próbáljuk megérteni, ki azonosította a holttestet, és miért adták ki a holttestet a boncolás elvégzésére anélkül, hogy kommunikáltak volna a szülőkkel – mondta Leden édesapja, Anthony Boykins. 

- Nem tudtak volna felállítani egy útzárat, hogy megvédjék azokat a gyerekeket? Nem tudtak más megoldást kitalálni, mint hogy felborítsák azt az autót? Megölte a fiamat! - fakadt ki az édesapa.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek