Aktuális

„Elment az én angyalom” – gyászol a híres fociklub elnöke, holtan találták a fiát

Bors

Létrehozva: 2021.10.04.

Édesapja gratuláló üzenetére már nem tudott válaszolni a fiatal fiú. Rejtélyes körülmények között vesztette életét. A rendőrség nyomozásba kezdett.

Minden rendben volt a 23 éves Armando Zamparini életében. Éppen új munkahelyet talált magának, egy nagy multinacionális vállalatnál. 

Édesapja, Maurizio Zamparini, a Palermo labdarúgóklub korábbi elnöke, csütörtökön sok szerencsét kívánó üzenetet küldött fiának, de választ már nem kapott. 

Armandót, aki menedzseri mesterdiplomával rendelkezett, holtan találta egy szobalány, aki azonnal kihívta hozzá a mentőket. Az orvosok azonban már nem tudtak segíteni a fiatal férfin. A halálának körülményeiről egyelőre nem adtak felvilágosítást. 

- Soha nem kaptam választ, mert Armandino tegnapelőtt meghalt. Ez egy végtelenül fájdalmas tragédia – nyilatkozta a Daily Star oldalának Maurizio. 

Zamparini öt gyermeke közül Armando volt a legfiatalabb, de ő volt az egyetlen közös gyermeke Laura Giordani élettársával. Úgy tudni, hogy a lesújtó hírről értesülve azonnal Londonba repültek.

A rendőrség elrendelte a fiatal férfi boncolását, hogy megtudják a halál pontos okát. Armando egyébként egészséges volt, egyetlen betegsége még korábban egy csúnya asztmás hörghurut volt, ami a későbbiekben is különböző problémákat okozott a számára. 

- Az én angyalom, Armando elment. Armando békésen hunyt el a mayfairi lakásában – osztotta meg mély fájdalmat a gyászoló édesanya.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek