Aktuális

„Nem vagyunk k*vák!”: mondja a csodaszép ikerpár, akik meztelen fotózást is vállalnak – 18+

Bors

Létrehozva: 2021.10.04.

<p>Inka és Neele Hoepertől minden pasi csak „azt” akarja, vagyis a hármas szexet.</p>

Forrás: Northfoto

Tízéves volt Inka és Neele Hoeper, amikor először látta meg őket egy ügynök és azonnal modellt akart csinálni belőlük. Az akkor még kislányokat egyedül nevelte édesanyjuk, egy természetközeli kis helyen éltek Bajorországban és elutasították a megkeresést.

Ám az ügynök nem állt le, négy évig járt a család nyakára, végül 2011-ben, 15 éves korukban mondtak neki igent. Bajorországból Milánóba költöztek és mivel a családjuk nélkül éltek egy nagyvárosban, még szorosabb kapcsolatba kerültek egymással, hiszen teljesen egymásra voltak utalva.

Inka és Neele ma azt mondja, ők egymás tükrei, de nem csak a külsőségekben, hanem az élet minden területén. Ha távol vannak egymástól, akkor is érzik a másik érzelmeit, ahogy ugyanaz az ízlésük is mindenben.

Sőt, randizni is együtt járnak épp azért, hogy minden pasi tisztában legyen azzal, hogy mennyire szoros köztük a kötelék és mennyire fontosak egymásnak. Ez egy olyan különleges kapcsolat, amit nagyon kevesen érthetnek csak meg.

Ám ebből éppen az lett, hogy sok pasi már egyől azt hiszi, az ikrek együtt akarnak elmenni vele. Erről azonban természetesen szó sincs. Inka és Neele azt mesélte, ennek ellenére még idegenektől is kapnak olyan üzenetet, hogy ketten feküdjenek le vele – ha másért nem, leginkább pénzért. Ők azonban többször is elmondták, hogy nem kurvák, így természetesen semmi ilyesmiről nem lehet szó!

Inka és Neele azt mondja, hogy valószínűleg hozzájuk hasonló ikerpár lesz az életük szerelme, ami kettejük közt van, úgysem érthet más. A szőkeségek egyszerre szeretnének házasodni és szülni is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek