Aktuális

Még sosem keresett ennyit: Piszkosul meggazdagodott korhatáros filmjeivel a pornós nagyi – 18+

Bors

Létrehozva: 2021.10.09.

Gyakran a pornóipart fiatal lányokkal azonosítják, azonban Michelle megmutatja nekünk, hogy ma már ez sem ennyire egyértelmű.

Forrás: @m70056

Egy 69 éves OnlyFans-modell megmutatta nekünk, hogyan lehet egy átlagos nagymamából milliomos pornószínész.

Előtörténete, mint sokaknak, neki is tragikus. Ezt a szakmát nem kedvtelésből választotta, hanem szeretett volna fiának anyagi támogatást nyújtani, mivel gyermeke erős szívelégtelenségben szenved. 

Michelle fiatalabb vállalkozószellemű férfiakat keres, mivel az ő állítása szerint: Senki nem szeretne egy öreg férfit látni ahogy szexel. 

– Sokan azt mondják, hogy az én koromban már takarókat meg pulcsikat kéne kötnöm, de tudjátok mit? Azt szex után is tudok – meséli Michelle

Nyilvánvalóan a szexmunka soha nem volt egy karriertervem, de úgy érzem, teljesen megéri.

– Többet keresek mint amit valaha kerestem. Egész életem során gyakran szűkölködnöm kellett, de megtaláltam a lehetőséget arra, hogy kijöjjek a nyomorból. Nem kell többet azon gondolkodnom, hogy egy doboz tejet, vagy a gyógyszereimet vegyem meg. Semmi szégyenérzetem nincs, hogy pénzt fogadok el a "szolgáltatásaimért". Olyan vagyok kicsit mint egy vízszerelő. Én is kezelésbe veszem a csöveket – tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek