Aktuális

Weisz Fanni őszinte vallomása: A szerelem bolondított meg

Bors

Létrehozva: 2021.10.07.

<p>Válása óta megfontoltabban áll a szerelemhez a gyönyörű siket modell, akit néha még mindig kísértik a múlt árnyai.</p>

Forrás: © borsonline.hu minden jog fenntartva!

Hatalmas fordulatot vett Weisz Fanni élete az utóbbi másfél évben.A modell hosszú évek után visszatalált a családjához, miután zátonyra futott a házassága.

A híresség magánélete most kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Az álomszerű élet mögött azonban dúlnak a harcok.


 A szerelem bolondított meg,

– ami egy nagyívű kapcsolat során nem meglepő. Aztán kezdtem elveszíteni a kontrollt az életem felett, miközben egyre távolabb kerültem a szeretteimtől. Nem is tudom, hol volt az a pont, amikor a sok tiltás ellenére végül találkoztam az anyukámmal. Abban a pillanatban rájöttem: hibát követtem el. Soha nem kapom vissza az elvesztett öt évet az életemből – mesélte Fanni a ma megjelent HOT! magazinnak.


Az édesanyját, Ágnest is megviselte a siket modell fél évtizedes kálváriája, ám anyatigrisként rendületlenül hitt abban, hogy visszatalál hozzá a lánya.


Nem kellett megbocsátani neki. Nem szűntem meg szeretni, még akkor sem, amikor azt hittem, hogy örökre elveszítettem. A találkozásunk után azt éreztem, hogy bajban van. Szakember segítségét akartam kérni, mert láttam rajta, hogy lenne mit kiadnia magából, olyan mély sebei vannak.

Együttes erővel oldottuk meg a szorongásait; napokat, éjszakákat jeleltünk át. Mostanra úgy érzem, kezd rendbe jönni, bár néha még látom rajta, hogy szorong. Ennek van jó oldala is: sokkal megfontoltabb lett, legyen szó a szerelemről vagy a munkáiról. A családja és a párja is mellette van, látom, hogy napról napra boldogabb, ami még mindig könnyekig hat – mondta Ági a lapnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek