Aktuális

Kislánya életéért küzdött, pedig ő maga volt, aki a halálát okozta

Bors

Létrehozva: 2021.11.09.

Rejtélyes körülmények között hunyt el egy ártatlan kisded. A rendőrséget is sokkolta, amikor rájöttek, mi történt.

Forrás: Pixabay

Nem mindennapi tragédiáról számolt be a külföldi sajtó. Az egyik éjszaka, hajnali 3 óra előtt a mentők kétségbeesett segélyhívást kaptak, miszerint egy kislány került életveszélybe Los Angelesben.

Nem részletezték, mi történt a gyermekkel, de nem is kellett, az életmentők azonnal a Canyon Country-i lakáshoz rohantak. A házba belépve sokkoló látvány fogadta őket. A 26 éves Marcel James Taylor éppen kislánya életéért küzdött. Az újraélesztést ezután a szakemberek vették át, majd a babát bevitték a helyi kórházba.

Súlyos állapota miatt később átszállították a leányzót egy másik intézménybe, de három nappal később sajnos életét vesztette.

A rendőrség kimerítő nyomozás után derített fényt az igazságra. Mindenki legnagyobb megdöbbenésére a kislány haláláért nem más volt a felelős, mint az apja.

Taylort azonnal letartóztatták és kétmillió dollár (kb. 622 millió forint) óvadék ellenében tartják fogva. Az elsődleges információk szerint a héten emelnek ellene vádat. További részleteket nem közölt a CrimeOnline a szívszaggató tragédiáról.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek