Aktuális

Felfoghatatlan, mit tett saját fiával az édesapa, mielőtt maga ellen fordította a fegyverét

Bors

Létrehozva: 2021.11.14.

Szörnyű sorscsapás ért egy édesanyát, aki tragikus körülmények között veszítette el a gyermekét.

Kétségbeesetten tárcsázta a rendőrséget egy édesanya, miután volt élettársa nem vitte vissza a hétvégi látogatás után a kisfiát. 

A férfi és felesége júliusban váltak el egymástól. A brit nő Lisszabonba költözött a gyermekével. A picit így az apja egészen a múlt hónap végig nem is látta. Amikor az anya átadta neki, a megállapodásuk úgy szólt, hogy november 1-én vissza kell vinnie az édesanyjához a fiát. Ám ez – mint ismert – nem így történt…

Az édesanya bejelentése után egy héttel később akadtak a 40 éves férfira és a gyermek nyomára. Ám sajnos nem közölhettek jó hírt a családjukkal. 

Kiégett és kibelezett autójuk mellett leltek rá holtan a német férfira és a hároméves Tassóra. A rendőrség feltételezése szerint Clemens Weisshaar először gyermekét végezte ki, majd fejbe lőtte magát. A kocsiját valószínűleg a gyilkos lövés előtt annak reményében gyújtotta fel, hogy elfedje tette nyomait – írja a Mirror.

A halál pontos időpontját várhatóan a napokban elvégzendő boncolás fogja megállapítani. A tragédia híre összetörte az édesanyát. 

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek