Aktuális

Sikított a fájdalomtól, az iskola mellett erőszakoltak meg egy 12 éves lányt - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.11.23.

Szörnyű támadás ért az iskola mellett egy mindössze 12 éves lányt.

Négy év börtönre ítéltek egy tinédzsert, aki megerőszakolt egy 12 éves lányt. A fiú eldobta a telefonját, letépte a nadrágját és szörnyű dolgokat művelt vele.

A 17 éves William Lee Cooper a Snapchat nevű alkalmazáson keresztül ismerkedett meg későbbi áldozatával, hangzott el az ügyben tartott bírósági tárgyaláson.

A páros megbeszélte, hogy találkoznak az angliai Atherton vasútállomásán 2019. december 7-én. A lány a barátaival érkezett a helyszínre, búcsúzáskor a fiú egy csókot nyomott az arcára, majd megkérdezte, hogy pár nappal később találkoznak-e újra.

December 11-én már csak kettesben voltak, amikor egy iskola melletti rétre mentek. Mivel a fű nedves volt, a fiú azt mondta a lánynak, nyugodtan üljön az ölébe. A tinédzser később erotikusan megharapta a lány nyakát, de a lány leállította.

Copper azonban ezután durva dolgokat tett, eldobta a lány telefonját, letépte a nadrágját és megerőszakolta.

A lány elmondása szerint az aktus kevesebb, mint 5 percig tartott. Fájdalmában zokogni kezdett, megrúgta a fiút és elfutott.

Gyere vissza! El ne mondd senkinek – ordított utána Cooper.

A lány hat nappal később az iskolában mondta el egy pedagúgusnak, mi történt vele. A fiút december 23-án tartóztatták le, DNS-ét megtalálták a lány nadrágján.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek