Aktuális

Nemi szervéről küldött képeket egy szexuális erőszak áldozatának a rendőr – 18+

Bors

Létrehozva: 2021.11.25.

Miután feljelentést tett volt élettársa ellen családon belüli bántalmazás miatt, egy nyomozást végző rendőr kezdte el szexuálisan inzultálni a nőt.

Beismerő vallomást tett a 37 éves David Taylor, aki meztelen képeket és videókat küldött magáról egy szexuális zaklatás áldozatának, továbbá illetlen hangnemben kommunikált egy családon belüli erőszak túlélőjével. Az egyik nő élete legnagyobb hibájának tartja, hogy bizalmat szavazva a rendőrségnek, a segítségüket kérte. A mai napig rémálmaik gyötrik, miután helyzetével visszaélve ilyen megrázó élményben részesítette az ügyében nyomozó rendőrtiszt. – Amikor be kellett jelentenem az incidenst, nem gondoltam, hogy ez lesz a valaha volt legrosszabb döntésem. David Taylor mindenről tudott, és azt is, mit érzek. Látta a történtekre adott reakciókat és a rám gyakorolt ​​hatást. – nyilatkozta megtörten a 37 éves áldozat.

A Sun információi alapján Taylort felvették a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásába, miután bűnösnek vallotta magát a november elején felhozott 13 vádpontból négyben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek