A legtutibb krumplinyomó eszköz végig ott volt az orra előtt.
Forrás: Pixabay
Sok dologra jó a TikTok, többek közt arra is, hogy időt és energiát spóroljon nekünk. Magunktól ugyanis biztosan nem próbáltuk volna ki ezt a módszert a krumplipüré elkészítéséhez. Akár egyszerre lehet letudni a hámozást és a pürésítést, a főzőguru videója szerint.
Lora McLaughlin Peterson, a főző- és életmódszakértő lépésről lépésre szóló útmutatót tett közzé a TikTokon, hogy felvilágosítsa azokat, akik szeretik a héj nélküli házi burgonyapürét.
Először meg kell főznünk a burgonyát, ahogy szoktuk. Majd fogjunk egy tálat, és tegyünk rá egy sütőrácsot.
„Vágd félbe a burgonyát, tedd a rácsra, és törd össze. A rács pépesíti a burgonyát, miközben hátrahagyja a héját” – tanácsolja.
@lorafied Just in time for the holidays! #potatopeeler #potatohacks #peelingpotatoes #fyp #fy #foryou #kitchenhacks #kitchentrick #cookinghacks #potatohack
⬠Buttercup - Jack Stauber
A TikTokos kollégákat lenyűgözte a trükk, egyikük azt mondta, hogy az ötlet megváltoztatta az életét.