Gyász

Azt hitte, csak megfázott, hamarosan már kómában feküdt a tízgyermekes édesanya

Létrehozva: 2021.12.16.

Módosítva: 2021.12.16.

Túl korán ment el - mondják fiai és lányai arról a tízgyermekes édesanyáról, akit a koronavírus ragadott el. Csak megfázásnak hitték, hamarosan azonban már lélegeztetőgéppel küzdöttek az életéért.

Gyermekei azt hitték, öt hét kóma után már közel jár a felépüléshez szeretett édesanyjuk. Egyre erősebb volt, egyre jobban érezte magát – aztán elkapott egy fertőzést, amivel a koronavírus miatt nem tudott megküzdeni a szervezete.

Túl korán hagyott itt minket – mondta Birminghamben élő lánya, Kerry Sharon Winsperről. Az 54 éves brit asszony még októberben érezte először, hogy valami nincs rendben. Eleinte megfázásra gyanakodott, de miután egyre nehezebben kapott levegőt, kórházba vitték. Kiderült: elkapta a koronavírust, hamarosan pedig már lélegeztetőgépre kellett tenni. 

Szerető, csupaszív asszonyként jellemezték Sharont Fotó: GoFundMe

Öt hétig feküdt kómában, ahonnan sajnos nem sok embert hoznak vissza. Ő azonban a szerencsésebbek közé tartozott, legalábbis ekkor még ezt hitték. Napról napra jobban volt, már mindannyian – ő és 10 gyermeke, hat lánya és négy fia – is elhitte: minden jóra fordul. Aztán elkapott egy fertőzést, amivel a Covidtól legyengült szervezete nem tudott megbirkózni, és December 9-én életét vesztette.

Öt hétig feküdt kómában. Minden jel arra mutatott: fel fog épülni Fotó: GoFundMe

– A kórházban ünnepelte az 54. születésnapját a múlt hónapban. Azt hittük, még sok évünk lesz együtt, hogy közös emlékeket szerezzünk – mesélte könnyek közt az elhunyt nő lánya a Birmingham Live oldalának. A család online adománygyűjtésbe kezdett, azt szeretnék ugyanis, hogy Sharont Közép-Angliában temessék el, ahogy azt szerette volna. Eddig 3000 font gyűlt össze a kitűzött 4500 fontos (kétmillió forintos) célból.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek