Dráma

Arra ébredt az édesanya, hogy mellette fekvő kisbabája meghalt

Bors

Létrehozva: 2021.12.20.

A nő bedrogozva délutánig aludt, így esélye sem volt megmenteni kisfiát. Hiába riasztották a mentősöket, akkor már rég késő volt.

Forrás: Pixabay

Egy fiatal édesanya rendkívül felelőtlen módon viselkedett, ami miatt gyermeke az életét vesztette. A Milwaukee-ban élő Tateyani Harris a borzalmas tragédia előtti este kocsiba ült 15 hónapos fiával és kokaint vásárolt. A kiruccanást a csecsemő végigaludta a gyerekülésében, csakhogy a nő ennyi kiruccanással nem elégedett meg. Az este folyamán úgy döntött, ismét elhagyja a lakást, ám ezúttal a szomszédokat kérte meg, hogy hívják fel, ha gyermeke felébredne.

Harris hajnali 4 óra körül ért haza, de akkor még az elmondása szerint a kisfia aludt. Reggel fél kilenc magasságában ébredt fel a gyermek, de akkor az anyja magához vette és visszabújtak az ágyba aludni. 

Valószínűleg a kábítószer hatásától a nő csak akkor ébredt fel, amikor az anyja felrázta délután fél kettőkor. Harris ekkor vette észre, hogy gyermekének a teste jéghideg. A két nő kétségbeesetten hívta a mentőket, de már nem tehettek semmit a kicsi megmentéséért.

A rendőrök házkutatást tartottak Harrisnál, ami során több olyan poharat is találtak, amiket amfetamin szennyezett. A gyanús körülmények miatt az elhunyt kisbaba holttestét vizsgálatoknak vetették alá, ami során beigazolódott a félelmük: a fiú halálát vegyes drogmérgezés okozta.

A rendőrségi kihallgatáskor Harris elismerte, hogy kokaint fogyasztott, de azt állította, hogy nem tudja, hogyan került a fentanil a gyermek cumisüvegébe.

A 24 éves nőt gondatlanságból elkövetett emberöléssel és a gyermek halált okozó elhanyagolásával vádolták meg a CrimeOnline által áttekintett bírósági iratok szerint.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek