Tragédia

Szívszaggató: rejtélyes körülmények között vesztette életét két kislány és az édesapjuk

Bors

Létrehozva: 2021.12.21.

Módosítva: 2021.12.21.

A rendőrség találta holtan a két kislányt és az édesapjukat.

Rejtélyes körülmények között vesztette el egy család

Forrás: Twitter

Kétségbeesetten fordult a rendőrséghez egy édesanya, miután aggódni kezdett két kislánya jólétéért.  Néhány járőrrel elment volt párja házához, de senki nem nyitott ajtót. A nő félelme másnap igazolódott be, amikor a család főbérlője a Washington állam hatóságaival karöltve holtan találta az apát és két tizenéves lányát a rentoni otthonukban.

A család főbérlője, Carlo Papini fedezte fel először a 17 éves Adriana Gil, a 16 éves Mariel Gil és apjuk, a 33 éves Manuel Gil holttestét a lakásukban. Később hozzátette, hogy a lányok holttestét pokrócokba csavarva találta meg.

- Olyan volt, mintha elaludtak volna, és soha nem ébredtek volna fel – mondta Papini visszaemlékezve a szörnyű pillanatokra.

A nyomozók azonban állítólag úgy vélik, hogy míg a lányok december 5-én haltak meg, addig Manuel Gil a becslések szerint december 10-én. Ami arra utal, hogy öt napig élhetett kislányai holttestével a férfi, mielőtt elhunyt volna. Ám a helyszínelők szerint nagyon meleg volt a lakásban, ami befolyásolhatta a becsült időpontokat.

Egyelőre a hatóságok nem tudták megállapítani, hogyan haltak meg a tizenévesek és az apjuk. A gyászoló édesanya elárulta, hogy Adriana 12 éves kora óta az apjával élt, Mariel pedig a 2021-es tanév vége felé költözött az apjához. Felvették apjuk  zsidó vallását és aszerint kezdtek el élni. Szigorúan betartották a szabályokat, sőt édesanyjukkal is emiatt szakították meg a kapcsolatot.

- Nagyon sok éjszakát átsírtam. Próbáltam meggyőzni őket, hogy jöjjenek vissza, de úgy érezték, ha velem élnének, a pokolban égnének, mert nem tudnák úgy követni Isten szavát, ahogyan azt kellene – mondta Alvarado.

Az anyuka azt is elmondta, hogy az elmúlt hónapokban a lányai vagy figyelmen kívül hagyták az SMS-eit, vagy bibliai versekkel válaszoltak. A rendőrség pedig megígérte, hogy ki fogják deríteni, mi történ az apával és lányaival.

A lányok nagynénje GoFundMe kampányt indított, hogy pénzt gyűjtsön a gyászoló családnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek